Visning af den sikre forbindelsestilstand og tilgængelig trafik

Du kan se den sikre forbindelsestilstand og sørge for, at dine data overføres sikkert.

I den gratis version kan du også se mængden af ​​sikker trafik, der er til rådighed i dag. I den ubegrænsede version viser appen ikke trafikforbruget, da du har en ubegrænset mængde af sikker trafik.

Den mængde af sikker trafik, der er til rådighed, påvirker ikke mængden af internet​​trafik, der er til rådighed fra din mobiloperatør. Du kan fortsætte med at bruge internettet, når den sikre trafikgrænse er overskredet, men dine data vil ikke være sikret ikke af Kaspersky VPN.

For at få vist den sikre forbindelsestilstand og tilgængelig sikker trafik, skal du gøre et af følgende: